Beginner
LiteBit: https://cryptotips.eu/ga-naar/litebit
Bitvavo (BTC kopen met iDEAL): https://cryptotips.eu/ga-naar/bitvavo
Live Bitcoin Prijzen Vergelijken: https://cryptoprijzen.com/cryptovaluta/bitcoin-prijzen-vergelijken/
Coinbase: https://cryptotips.eu/ga-naar/coinbase (gratis $10 Bitcoin bij aankoop van $100)
BTC Direct: https://cryptotips.eu/ga-naar/btc-direct
Bitonic: https://cryptotips.eu/ga-naar/bitonic

Genesis Mining 3% kortingscode: 6LRqcU
Genesis Mining Registratielink: https://cryptotips.eu/ga-naar/genesis-mining

Meer info: https://cryptotips.eu/cryptocurrency/bitcoin-kopen/

Bitcoin stijgt steeds meer in waarde en wordt steeds populairder. De meeste mensen denken dat deze coin alleen voor nerds is die veel verstand hebben van computers. Nu de populariteit van Bitcoin stijgt zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in deze coin en willen graag hierin investeren. In deze video laten wij van CryptoTips.eu zien hoe je gemakkelijk Bitcoin koopt met iDEAL (en Bancontact) en laten wij de drie grootste brokers van Nederland zien. De drie brokers die wij vergelijken zijn: Litebit, Bitonic en BTC Direct. De prijzen van deze drie brokers worden vergeleken en wij geven advies waar je het beste Bitcoin kunt kopen. In de video laten wij zien hoe makkelijk het is om in te stappen in de wereld van Bitcoin en cryptocurrency en dat hier eigenlijk helemaal geen technische kennis voor noodzakelijk is. In de video laten wij van begin tot eind zien hoe je Bitcoins koopt met iDEAL en ze opslaat in een wallet. Wij maken de keuze op basis van prijs en gemak om de Bitcoin bij Litebit te kopen. Dit heeft als reden dat Bitcoin daar het goedkoopst is en omdat zij een self-hosted wallet hebben. Hiermee kun je dus Bitcoin kopen en opslaan in één omgeving. Dit maakt het heel erg gemakkelijk voor de beginner om Bitcoin te kopen. Daarnaast laten wij twee interessante investeringsplatformen zien die te maken hebben met cryptocurrency. Met BitConnect kun je je geld uitlenen en hierover rente ontvangen. Deze rentes zijn een stuk gunstiger dan bij de bank en kan dus een mooie investeringsmogelijkheid zijn. Het andere platform is Genesis Mining waar je zonder aankoop van dure hardware online kunt minen.

Wij plaatsen video’s met tips en tricks over hoe je gemakkelijk en veilig cryptocurrency kunt kopen. Neem een kijkje op onze website: https://cryptotips.eu/ voor meer informatie. Abonneer op ons kanaal als je niets wilt missen.

Let op: ik ben geen financieel adviseur en alle informatie in mijn video’s is mijn eigen mening en moet niet als financieel advies worden beschouwd. Voer altijd je eigen onderzoek uit, weet waarin je investeert en investeer nooit meer dan dat je kunt missen.

Products You May Like

Articles You May Like

Bitcoin Bull Cycle predicted by US global investors, MATIC’s explosive growth continues
‘Tackling Real World Issues’: Hackers at ETH New York Build Apps Geared Towards Social Change
Elon Musk Has a Problem on His Hands as Tesla Vehicles Catch Fire
CNBC Trader: Lightning Network Is Driving Bitcoin’s Resurgence
Hyperwave – Lucid’s Principles Of Investing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *